Współpracujemy z

Promocja

Młody jęczmień

Młody jęczmień

39,90 zł 29,90 zł

OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 100ml zimnotłoczony

OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 100ml zimnotłoczony

OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 100ml
100% naturalny zimnotłoczony
(INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil)

Olej ze słodkich migdałów - Amygdalus Communis - nasiona słodkiego migdałowca, z których tłoczy się olej migdałowy o bursztynowej barwie i lekkim, przyjemnym, charakterystycznym zapachu.

Więcej szczegółów

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 2 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 2 punktów może być zamienione na jeden bon o wartości 0,40 zł.


30 Inne produkty w tej samej kategorii

Poprzedni
Następny

OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 100ml
100% naturalny zimnotłoczony
(INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil)

Olej ze słodkich migdałów - Amygdalus Communis - nasiona słodkiego migdałowca, z których tłoczy się olej migdałowy o bursztynowej barwie i lekkim, przyjemnym, charakterystycznym zapachu.
Jest jednym z najstarszych i najlepszych olejów kosmetycznych, zawiera 30-50% tłuszczu.
Jest wyjątkowo delikatny, dlatego polecany jest do pielęgnacji wrażliwej skóry noworodków. Szczególnie polecany do skóry suchej i starzejącej się. Jest neutralny i nie wywołuje alergii.
Główne składniki oleju ze słodkich migdałów to:
kwas oleinowy, linolowy,witaminy: A, B1, B2, B6, D i E omega 6 i omega 9.
WŁAŚCIWOŚCI OLEJU ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW:
- opóźnia procesy starzenia
- odmładza skórę
- poprawia elastyczność skóry
- wygładza skórę
- chroni naskórek przed przesuszeniem
- łagodzi i regeneruje przesuszoną skórę
- łagodzi objawy alergii skórnej
- pomaga w leczeniu egzemy, łuszczycy
- łagodzi podrażnienia
- jest lekki i łatwo się wchłania, dlatego chętnie stosowany do masażu
Zastosowanie oleju ze słodkich migdałów:

- do wklepywania - na oczyszczoną skórę

- do smarowania ciała - po kąpieli wsmarować olej w poszczególne partie ciała jak balsam

- dodatek do: kremów, balsamów, lotionów, mydeł

- zastosowanie w aromaterapii, oraz środek poślizgowy przy masażach

 

Specyfikacja produktu:

 

Zapach: przyjemny charakterystyczny

Sposób produkcji: tradycyjny, tłoczony na zimno

Opakowanie: szklana, ciemna butelka

Przechowywanie: chłodne, suche, zacienione miejsce.

Napisz swoją opinię

OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 100ml zimnotłoczony

OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 100ml zimnotłoczony

OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW 100ml
100% naturalny zimnotłoczony
(INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil)

Olej ze słodkich migdałów - Amygdalus Communis - nasiona słodkiego migdałowca, z których tłoczy się olej migdałowy o bursztynowej barwie i lekkim, przyjemnym, charakterystycznym zapachu.

Napisz swoją opinię

Kontakt

Skontaktuj się z nami:

pon - pt: 8:00 - 17:00
sob: 10:00 - 15:00

najwiekszerabaty@gmail.com
+48 516-168-250

Formularz kontaktowy

Facebook